bulimiza.blogg.se

Jag vill leva. Inte vänta på att livet ska börja.

Åt Helvete

Kategori: Allmänt

Det är precis vad det går. Åt helvete. Finns ingenting i mig som lever just nu. Är full av ÄCKEL. Äckel och hat. Fett och socker. Jag är bara så äcklad av hela min existens. Jag är fast i min egna vidriga kropp. Och den växer. Jäser. Och jag står här bredvid. SÅ JÄVLA VIDRIG. Jag vill gråta, skrika, slita mitt hår, gråta mer. Men ingenting går. Kan knappt andas. Luften får inte plats i min alldeles uppsvällda mage. Den blev värre när en av mina vackra vänner och jag pratade. A. Hon är fantastisk. Och snygg. Otroligt snygg. Hon var ute igår. Hade haft en vän på besök, S. S är skitsmal. Jättesmal. Och jag önskar jag vore det jag också. Samtidigt som jag blir otroligt illa berörd för jag vet att S inte har det så enkelt. A berättar att S säger att hon gått ner ett par kilo. Och att hon fått för sig att dessa kilon är muskelmassa då hon inte har tränat på två veckor... :( S till A: "Jag väger 51 kg" Jag vill inte höra! Jag klarar det inte. JAG KLARAR DET INTE. Herregud Iza. Ditt fetto ditt fetto ditt fetto ditt fetto ditt fetto ditt fetto. Och vad gör du? ÄTER ÄR KLART. Godis. Mackor. Dricker grädde (ja, ni läste rätt, DRICKER grädde). Illamåendet. Äcklet. Skammen. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Hatet är obeskrivligt.

Fortsättning...

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt för de konstiga orden som hoppat in här och där. Autokorrigerare är inte bara av godo. Igår gjorde jag faktiskt "bra" saker som samtidigt är dåliga. Mitt i "koka-en-hel-kastrull-pasta-racet-och-häll-över-smör-ät-fast-du-inte-är-hungrig" (detta efter några mackor och masssa yoghurt med socker), hörde en kompis av sig och ville ses så jag stängde av kastrullen och gick och mötte henne. Vi köpte godis ihop till kvällen. Kanske låter konstigt men för mig var detta ett framsteg. Minns inte sist jag åt vanligt godis TILLSAMMANS men någon. Vanligtvis avskyr jag att äta med folk (särskilt onyttigheter). Och det skedde relativt kontrollerat. Jag brukar bli besatt. Inte kunna tänka på annat än godiset, på hur mycket och när den andra fiskar upp godis. Besatt av att lyckas få den jag är med att äta mer än jag. Det är ytterligare en av mina laster - jag fokuserar enormt mycket på vad andra äter och värderar mig själv utifrån det.

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Gårdagens matdag var sådär. Både bra och dåliga saker hände. Morgonen började fullkomligt värdelöst. Frukost gick bra. Men sen efter en timme startade begäret. Jag tappade kontrollen. Inget major men fortfarande Waldemars för mycket. Vad jag åt? 
  • Fem mackor med sjutton kilo bregott (ALLTID sjukt mycket smör när jag äter hetsaktigt. Och då menar jag tjockt lager. Några centimeter. Äckligt, jag vet)
  • tre kakor (hjärtformade, digestive/choklad/nöt
  • två glassar (vanilj med chokladöverdrag)
  • 1/2 liter oboy. Riktigt äckligt stark. Ca 1 dl oboypulver. 
Långt ifrån farligt. Väldigt litet snedsteg jämfört med hur de kan se ut. Men sen började jag planera. Göra upp en lista i huvudet på vad jag ville köpa efter jobbet (choklad, grädde, mackor, bregott...)

Alltid dessa jävla mattankar. Blääääää. Blir så förbannad. Och idag, massa godis och mackor och pasta från gårdagen, är jag svullen och ful och känner mig jävligt vidrig. Kul Iza. Smart Iza. Bra Iza. Och ikväll ska du ut. Försök vara snygg. Tro bara inte att du ska lyckas ditt äckel. 

Another Saturday

Kategori: Allmänt

Bara en vanlig? Njae... Det känns inte så vanlig. Det rusar och susar inuti och det är en hel del som ska hinnas med. Jobb till 16 och sen ska jag ta hem några tjejkompisar. Lite alkohol ska förtäras och sen ska vi ut. Jag ska iallafall ut. Jag måste gå ut. För en grabb (som borde vara obetydlig i mitt liv) fyller år och jag hoppas att jag ska få stöta på honom. Jag är nervös. Det är rent ut sagt ett jävla skit att jag påverkas så starkt av honom. Jag hatar det. Känner honom knappt... Vi har träffats fyra gånger kanske. Dock hörts desto mer. Och jag föll pladask. Jag har ALDRIG fallit pladask för någon. Men jag tycks inte kunna få honom att tycka om mig. Kan bero på hur jag plötsligt gick och blev lite väl eager. Lite väl "på". Fan Iza. Du som brukar kunna hålla huvudet högt. Nu är det som det är. Han behöver inte gilla mig på ett kärleksplan. Jag vill bara bli korrekt uppfattat och jag vill kunna ha en avslappnad relation. För såhär är det: MÄNNISKOR SOM HAR BERÖRT MIG VILL JAG HA KVAR I MITT LIV. Det har ingen roll om det är äldre, yngre, tjejer eller killar. Det bara är så. Jag vill ha kvar dom! Vill att de ska vilja vara kvar med mig. Annars känner jag mig så otroligt misslyckad.

Dålig Dag

Kategori: Allmänt

Jag har egentligen ingen vidare lust att berätta mitt livs historia. Iallafall inte just nu. Jag har så otroligt lite ork idag. Jag har ingen bra dag.
Sovit dåligt - jag behöver så galet mycket sömn för att fungera som människa - haft ett sug i magen hela dagen. Ett tomrum som behöver fyllas. Det är sådana dagar jag lever med. Det är sådana dagar jag älskar. Och hatar. Älskar eftersom att jag får en frihetskänsla. Jag släpper lös mig själv. Tillåter mig själv att tänja alla gränser. Jag pratar om mat. Dålig mat. Onyttig mat. Sådan man blir tjock utav. Hatar eftersom äcklet blir enormt. Jag isolerar mig från omvärlden. Jag sitter med godispapper och tomma smörpaket. Full men samtidigt tom.
 
 

En blogg. En tjej. Ett liv.

Kategori: Allmänt


Jag har aldrig bloggat förut. Jag har tänkt att jag borde men jag har bara inte orkat (vågat?) ta tag i det.
Jag kommer att skriva om mig. Om mitt liv. Om det som tydligen är mitt problem.
De säger att jag har bulimi. En diagnos som jag fick (tillsammans med depression) för drygt ett år sedan. Jag har inte bestämt mig ännu. För om jag kan identifiera mig med det eller inte menar jag. 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.